Proizvodnja

U našem procesu proizvodnje koristimo mašine i tehnologiju renomiranog holandskog proizvodjača CHRISTIAENS GROUP. Fermentacija u bunkerima i pasterizacija u tunelima se vrši najsavremenijom svetskom tehnologijom.

 

U okviru proizvodnog pogona imamo modernu laboratoriju i specijalizovano osoblje koje kontroliše svaku fazu proizvodnog procesa: od sirovima do gotovog proizvoda. Proizvodni proces je potpuno kompjuterizovan i kontrola se vrši u svakoj fazi proizvodnje zahvaljujući opremi FANCOM, jednog od najboljih proizvodjača kompjutera za agroindustriju.

 

Posle pasterizacije kompost se zasejava micelijumom proizvodenog u pogonima Az. Agr. ITALSPAWN u Italiji, a uvozi se na mesečnom nivou radi obezbedjenja uvek svežeg setvenog materijala, kako bi mogli da pružimo našim kupcima najkvalitetniji proizvod.

Konačno, zahvaljujući liniji za briketiranje italijanskog proizvodjača OFFICINE ALPI, kompost za uzgoj šampinjona ( Agaricus bisporus) je spakovan i spreman za isporuku našoj klijenteli.

 

Programiranje prodaje pasterizovanog komposta naše proizvodnje se vrši na osnovu plana preuzimanja koji nam ljubazno dostavljaju naši kupci.